RelocAnd

Explora Nuevos Comienzos
con Expertos en Relocation

Política de Cookies

RELOCAND, en el seu web https://andorra-relocation.com/, utilitza galetes pròpies o bé
d’empreses col·laboradores amb l’objecte de millorar i optimitzar l’experiència d’usuari. Per tal que siguin recollides n’és necessari el consentiment.

Què són les galetes?

Les galetes o cookies són un tipus de fitxer que es descarrega a l’equip d’un usuari/client del web amb la finalitat de recollir dades que podran ser actualitzades i recuperades per l’entitat responsable de la instal·lació. RELOCAND utilitza galetes principalment per a les qüestions següents:

  • Assegurar el funcionament correcte del lloc web de RELOCAND
  • Emmagatzemar temporalment la informació relativa a les preferències de
    l’usuari, com pot ser l’idioma.
  • Recollir informació estadística, amb l’objecte de millorar l’experiència en
    el lloc web.

La utilització de les galetes per part de RELOCAND es deu al propòsit d’intentar optimitzar la informació i els serveis oferts als usuaris, per millorar l’experiència cada cop que s’utilitzen els serveis web.

Quines dades es recullen?

Les galetes utilitzades per RELOCAND són les següents:

Google Analytics:

Aquest lloc web utilitza Google Analytics, un servei d’anàlisi web proporcionat per Google, Inc. Google Analytics fa servir galetes per ajudar a analitzar l’ús del lloc web. La informació generada per la galeta sobre l’ús del lloc web (incloent la seva adreça IP) serà transmesa i emmagatzemada als servidors de Google.

Google utilitzarà aquesta informació amb la finalitat d’avaluar l’ús del lloc web, recopilant informes d’activitat del lloc web per als operadors del mateix i proporcionant altres serveis relacionats amb l’activitat del lloc web i l’ús d’Internet.

Google pot transferir aquesta informació a tercers quan així ho requereixi la legislació, o quan aquests tercers processin la informació en nom de Google. Google no associarà la seva adreça IP amb cap altra dada de la qual disposi Google.

Configuració de les galetes

D’acord amb la normativa vigent, RELOCNAD sol·licita el seu permís per realitzar la gestió de galetes. Li recordem que pot deshabilitar o personalitzar l’ús de galetes quan ho consideri oportú.

El vostre consentiment s’aplica als dominis següents: https://andorra-relocation.com/

A més a més, podrà realitzar la corresponent modificació a través dels paràmetres de configuració del seu navegador web.

Atès que el procediment pot diferir en cada navegador web, li proporcionem la
relació dels principals navegadors web del mercat:

Revisió de la política de galetes

RELOCAND té previst realitzar una revisió de la Política de galetes amb caràcter anual; no obstant això, si hi ha algun altre factor que requereixi la revisió, es realitzarà amb més periodicitat.