RelocAnd

Explora Nuevos Comienzos
con Expertos en Relocation

Política de Privacidad (Versión Completa)

Per a major facilitat i transparència amb l’usuari hem separat les polítiques de protecció de dades en tres apartats diferents en funció de la necessitat concreta de l’interessat:

FORMULARI CONTACTE

D’acord amb el que s’estableix en la Llei 15/2003, de 18 de desembre, Qualificada de Protecció de Dades personals (LQPD) i el Reglament de l’Agència Andorrana de Protecció de Dades que la desenvolupa, així com del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, Reglament General de Protecció de Dades (GDPR), l’informem que les dades facilitades per l’usuari seran tractats per RelocAnd,  S.L. amb la finalitat de gestionar la sol·licitud de l’usuari. Si és necessari contactar-li, ho farem per email info@relocand.com

El tractament d’aquestes dades està basat en el consentiment de l’usuari. Les seves dades no se cediran a tercers excepte en els casos que existeixi una obligació legal. Les dades proporcionades es conservaran durant el període màxim de 12 mesos.

Així mateix, li recordem que té dret en qualsevol moment a accedir, rectificar i cancel·lar, les dades referents a la seva persona, així com a oposar-se al tractament d’aquests en la forma i amb les limitacions previstes en la llei, a sol·licitar la limitació del tractament o portabilitat de les dades, dirigint-se per escrit a RelocAnd amb domicili a Edifici Occesa, C/Bonaventura Armengol, 15, 5-2 Andorra la Vella, Principat d’Andorra, o per email.

Se l’informa especialment que RelocAnd no pren decisions automatitzades sobre aquesta mena de dades. Es recorda el dret de l’usuari a presentar una reclamació davant l’Agència de Protecció de Dades Andorrana (ADPA) en cas que consideri que s’ha vulnerat algun dels seus drets sota les vigents disposicions legals.

FORMULARI EQUIP

D’acord amb el que s’estableix en la Llei 15/2003, de 18 de desembre, Qualificada de Protecció de Dades personals (LQPD) i el Reglament de l’Agència Andorrana de Protecció de Dades que la desenvolupa, així com del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, Reglament General de Protecció de Dades (GDPR), l’informem que les dades facilitades per l’usuari seran tractats per RelocAnd, S.L. amb la finalitat d’incloure-li en els processos de selecció de personal que s’ajustin al seu perfil.

El tractament d’aquestes dades està basat en el consentiment de l’interessat en facilitar les seves dades. Les seves dades no se cediran a tercers excepte en els casos que existeixi una obligació legal. Les dades proporcionades es conservaran durant el termini màxim de dos anys.

De la mateixa manera, l’informem que en el cas de no resultar seleccionat per al lloc que ha sol·licitat o de no encaixar amb el perfil dels processos actualment oberts, les seves dades seran conservades per a futurs processos de selecció que poguessin encaixar amb el seu perfil fins al termini màxim de dos anys, moment que s’eliminarà el seu Currículum definitivament. 

En el cas de produir-se alguna modificació en les seves dades, li preguem que ens els comuniqui per escrit de manera immediata.

Així mateix, li recordem que té dret en qualsevol moment a accedir, rectificar i cancel·lar, les dades referents a la seva persona, així com oposar-se al tractament d’aquests, sol·licitar la limitació del tractament o portabilitat de les dades, dirigint-se per escrit a amb domicili a Edifici Occesa, C/Bonaventura Armengol, 15, 5-2, Andorra la Vella, Principat d’Andorra, o per email a info@relocand.com

Se l’informa especialment que RelocAnd no pren decisions automatitzades sobre els seus candidats. Es recorda als candidats d’ocupació el seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència de Protecció de Dades Andorrana (APDA) en cas que considerin que s’ha vulnerat algun dels seus drets sota les vigents disposicions legals.